Преносима минусова камера

leta_camera

Преносимата минусова камера е създадена да запази вече положеното в ковчег мъртво тяло по време на нощното бдение и на поклонението.

Предпазва от хигиенно-санитарни проблеми през лятото, както и в случай на продължителен престой или при критична патологична смърт. Служи като превантивна мярка по време на репатрации и транспортиране на трупа на далечни разстояния.

Благодарение на малките си размери и на практичната кутия, оборудвана с колелца, транспортирането и употребата й са много улеснени дори на труднодостъпни и неудобни  места. 

Уникалните технически характеристики на преносимата минусова камера гарантират качествена и ефективна употреба и при отворен ковчег.

Възпроизведеният студен въздух се разпръсква равномерно вътре в ковчега с помощта на два текстилни ръкава.

Функционирането на оборудването се задейства от специална програма чрез предварително зададен таймер, който активира фаза „размразяване” на всеки 4/5 часа. Тази фаза трае 12/15 минути, през които оборудването не работи.

Когато операцията приключи, оборудването автоматично се задейства отново, а водата, дошла от размразяването, се събира в чанта, която операторът на ПМК  предварително трябва да закачи на подходящо място.

 

Дължина: 73 см.

Широчина: 64 см.

Височина: макс. – 32 см./мин. – 23 см.

Тегло: 45 кг.

 

ДЕНОНОЩНО 24/7

Телефон: 0700 10 134
(универсален номер с цената на един селищен разговор)
Vivacom: 0888 917 114
Глобул:   0898 414 227

Партньори

LETAТА "ЛЕТА" - гр. Русе

orkusТА "ОРКУС" - гр. Търговище

baner_carsСайт номер 1 за катафалки в България

baner_castela
Ка-Стела - паметници

boqna
Православен гробищен парк
Траурна Агенция ВЕЛЕС - гр. Разград, 2011. Уеб дизайн и оптимизация УЕБСИ ЕООД